top of page

Kapsalon tarieven

Op deze pagina kan je een indicatie van de tarieven bekijken.

Let er wel op dat bedragen aangepast kunnen nav wensen en mogelijkheden. 

Bezoek mijn salon op Proostwetering 41 of maak een afspraak op locatie en ervaar zelf mijn toewijding aan uitmuntendheid in het knippen van uw haar.

Voor afspraken op locatie buiten het postcodegebied wordt een reiskostenvergoeding berekend.

Kappersbehandelingen in de salon of op locatie

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche heb ik een schat aan kennis en vaardigheden opgebouwd om aan de diverse behoeften van mijn klanten te voldoen.

Als u mijn salon bezoekt, maar ook als ik bij u thuis kom of op welke gewenste locatie luister ik aandachtig naar uw wensen en verwachtingen. Ik begrijp dat een goed kapsel essentieel is om uw persoonlijkheid en stijl te weerspiegelen. Daarom geef ik deskundig advies en begeleid ik u bij het kiezen van een coupe die het beste bij uw haartype, gezichtsvorm en levensstijl past.

Of u nu een klassieke snit, een gedurfde nieuwe look of een specifieke haarstijl wilt, ik pas mijn technieken en vaardigheden aan om het gewenste resultaat te bereiken. Ik werk nauwkeurig en met oog voor detail, zodat uw haar er na elke knipbeurt verzorgd en stijlvol uitziet.

€ 25,- vanaf

Ik luister aandachtig naar uw gewenste haarkleur, of het nu gaat om een subtiele verandering, een levendige nieuwe tint of een gedurfde, trendy look. Samen bepalen we de beste kleurtechniek en tinten die bij uw huidskleur, oogkleur en persoonlijke stijl passen. Ik hou rekening met de gezondheid van uw haar en neem de nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw haar goed verzorgd blijft. Kleuren van het haar is maatwerk, vooraf neem ik de verwachte kosten met u door.

€ 65,- vanaf

Met behulp van een professionele tools en mijn expertise in stylingtechnieken, kan ik verschillende soorten krullen creëren die bij uw wensen en gelegenheid passen. Of u nu gaat voor losse, romantische krullen, strakke gedefinieerde krullen of volumineuze Hollywood-krullen, ik pas mijn techniek aan om het gewenste resultaat te bereiken.

€ 50,- vanaf

Tijdens het creëren van een updo maak ik gebruik van verschillende technieken en stylingtools om uw haar op een prachtige manier in model te brengen. Ik zorg ervoor dat de updo stevig en toch comfortabel is, zodat u de hele dag en avond kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw haar.

€ 50,- vanaf

De haarherstellende behandelingen die ik aanbied, zijn ontworpen om de haarstructuur te verbeteren, de haarschubben te herstellen en de natuurlijke glans te herstellen. Ik maak gebruik van speciale maskers, serums en oliën die diep doordringen in het haar, waardoor het wordt gevoed en versterkt van binnenuit.

Tijdens de behandeling zal ik ook advies geven over de juiste haarverzorgingsroutine en producten die u kunt gebruiken om de gezondheid van uw haar te behouden tussen de salonbezoeken door.

€ 25,- vanaf

bottom of page