top of page
BramHeimens_edited_edited.png

Maak tijdig je afspraak voor hairstyling & visagie

Bianca aan het werk_.png

Bianca Duizer
Hairstyling - Visagie - kleuranalyse 

Met 28 jaar ervaring als kapster, heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in bruidsstyling voor uw haar en visagie. Ik werk uitsluitend met de mooiste producten, vegan en cruelty free.

Als kapster heb ik veel ervaring opgedaan met hairextensions en haarverzorging. Ik zal uw adviseren hoe u het haar het beste kan verzorgen en behandelen in aanloop naar de mooiste dag van uw leven.

 

Tijdens de proefsessie die plaatsvind in mijn studio in Utrecht, luister ik naar uw wensen en verwachtingen en maken we samen een plan voor de grote dag, welke we tijdens de proefsessie gaan uitwerken.

Ook doen we tijdens de proefsessie een kleurenanalyse zodat we samen kunnen zien welke kleuren u het mooiste laten stralen.

En dan komt het moment, dat de dag is aangebroken. Het is een grote eer om daar een bijdage aan te mogen leveren. U kunt ervan uit gaan , dat u alle aandacht en zorg ontvangt. Op een professionele manier zal ik aanwezig zijn en u stylen zodat u zich op uw mooist voelt en straalt zoals alleen een bruid dat kan ! 

Hoe Bianca jou laat stralen

Danielle_B_edited.png

Yes, ik wil meer info!
Vul het formulier in, wanneer je een proefsessie wilt plannen, meer informatie wilt of andere vragen hebt.

Dankjewel ! Je hoort zsm van mij.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page